Op zoek naar een beddenwinkel Lichtenvoorde? Royal Bedden is de beddenwinkel Lichtenvoorde. U vindt bij ons een ruim assortiment Boxspring, matrassen en topdekmatrassen. Sinds 1952 maken wij hoogwaardige handgemaakte boxsprings, matrassen en topdekmatrassen. Dit doen wij in onze eigen fabriek met uitsluitend alleen de beste materialen. Materialen die gegarandeerd gifvrij zijn, en daarbij de perfecte ondersteuning en een zeer goede ventilerende eigenschap bieden. Wij hebben standaard een groot assortiment aan Boxspring, matrassen en topdekmatrassen, maar staat uw gewenste model er niet bij? Schroom dan niet om ons te bellen of onze showroom te bezoeken, wij kunnen namelijk alles op maat en naar uw behoefte maken! Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde schuimen en de beste materialen voor onze matrassen en boxsprings, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit en comfortabel slapen.

Bezoek onze beddenwinkel

Online is er een beperkte mogelijkheid in opties en kleuren, maar komt u naar onze winkel dan zult u verbijsterend staan van alle mogelijkheden en beschikbare kleuren. Alles kan op maat worden gemaakt naar uw wensen, vindt u 8 knopen te veel? U heeft toch liever 6 knopen? Of het hoofdbord is te hoog, of juist te laag? Dit kan allemaal op maat worden gemaakt! Custom made is onze standaard.

Kwaliteit en vakmanschap

Sinds 1952 maken wij hoogwaardige Boxspring, matrassen en topdekmatrassen, dit doen wij voornamelijk met de hand ”handmade” hierbij gebruiken wij uitsluitend hoogwaardig materialen, materialen die uitsluitend in Nederland worden geproduceerd en voorzien van een keurmerk zodat er geen schadelijke stoffen in het product aanwezig kan zijn.

Snelle bezorging

Wij streven ernaar om alle bestellingen van onze handgemaakte boxsprings binnen 4 weken te kunnen uitleveren. En onze handgemaakte matrassen binnen 10 werkdagen. Heeft u uw boxspring sneller nodig? Bekijk dan ook onze voorraadmodellen: deze hebben een zeer snelle levertijd!