Winkeladres

Bodendijk 13 B
7121 GH
Aalten

T. +31 (0)85 303 78 45
E. info@royalbedden.nl

KVK-nummer: 53291514
btw-id: NL001794304B91

Openingstijden

maandagGesloten
dinsdag10:00 — 18:00
woensdag10:00 — 18:00
donderdag10:00 — 18:00
vrijdag10:00 — 20:00
zaterdag10:00 — 17:00
zondagGesloten

Vanwage het coronavirus is onze winkel tijdelijk alleen op afspraak te bezoeken. Bel: 085 303 78 45

Vragen?

Heeft u nog aanvullende vragen en/of opmerkingen? Klik dan op de button ”stuur ons een bericht” of neem telefonisch contact met ons op.

Contact opnemen

Vanwege het Coronavirus is onze winkel helaas gesloten tot 28 april en momenteel alleen op afspraak te bezoeken. Ons Excuus voor het ongemak.

Langs deze weg informeren wij u over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen met betrekking tot het Coronavirus. Onze webshop en klantenservice blijft geopend maar onze winkel is uit voorzorg gesloten en enkel op afspraak te bezoeken.

Om een afspraak te maken kunt u het beste telefonisch contacteren of via mail. Ook onze fabriek blijft open voor produceren van huidige bestellingen en nieuwe bestellingen.

Op kantoor hebben wij diverse extra maatregelen getroffen met betrekking tot de hygiëne.

Wij doen er alles aan om de risico’s voor ons personeel en onze klanten tot een minimum te beperken. Ook willen wij hiermee zorg dragen dat onze werkzaamheden, gedurende deze onzekere periode, doorgang zullen vinden en uw zending(en) geen vertraging oploopt.

Maak een afspraak via

085 303 78 45
info@royalbedden.nl

Maatregelen rondom COVID-19 (coronavirus)

Bij Royal Bedden streven we er altijd naar om u de best mogelijke winkelervaring te bieden, zowel in onze winkel als op als op onze online webshop. Nu de wereld te maken heeft met een uitbraak van COVID-19 (coronavirus) en wij deze situatie nauwlettend blijven volgen, willen we u graag persoonlijk informeren over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben genomen om uw gezondheid en die van onze werknemers te beschermen.

Extra hygiënemaatregelen in onze winkel

Mede door de niet aflatende inzet van onze medewerkers is onze winkel open.

Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, wij hebben onze medewerkers daarom goed geïnformeerd over hoe zij de verspreiding van het virus kunnen voorkomen.

Dit betekent dat al onze medewerkers:

 • geen handen schudden;
 • hoesten en/of niezen in de binnenkant van elleboog;
 • thuisblijven bij verkoudheidsklachten;
 • regelmatig handen wassen;
 • kassa’s, balies en pinautomaat extra schoonmaken;
 • minimaal 1,5 meter afstand houden.

In lijn met het advies van het RIVM willen wij hand-op-hand contact bij het betalen van producten aan de kassa tot een minimum beperken.

Daarom vragen wij je om zoveel mogelijk af te rekenen met:
een pinpas;

Als je niet kunt of wilt pinnen, vragen we je om het geld op de kassa te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken.

Extra maatregelen:

 • Toegang tot maximaal 2 personen in onze showroom!
 • Er kan geen gebruik worden gemaakt van het klantentoilet
 • Er kan geen gebruik worden gemaakt van onze koffie corner
 • Bij onze bezorgers kunt u niet cash of per pin betalen. (Alle eigen leveringen van Royal Bedden dienen voor levering te worden voldaan via betaalmail die u ontvangt tijdens de bezorgmail)
 • Onze bezorger tekent, na toestemming van u als klant, voor een goede ontvangst.
 • Heeft u een bestelling bij ons gedaan, maar heeft u zelf klachten? Laat het ons weten zodat we hiermee rekening kunnen houden betreffende de levering.
 • Leveringen gaan gewoon door, maar montage klussen of producten bij u binnen zetten doen we tijdelijk NIET. Elke levering zal de komende weken een drempellevering zijn. Uiteraard gaat dit in overleg, montage klussen verzetten we eventueel.

U bent altijd van harte welkom in onze winkel, tenzij u verkouden bent of griepklachten heeft. Helaas kunnen onze medewerkers u dan niet verder helpen en zullen u verzoeken ons een volgende keer te bezoeken (Dit i.v.m de gezondheid van onze werknemers te beschermen en om verspreiding van het virus te voorkomen. Dit volgens de maatregelen vanuit de overheid.).

Veel dank voor uw begrip.

Uitgebreid proefliggen
In onze 300M² Showroom