Hieronder vindt u de meeste gestelde vragen. Uw vraag staat er niet bij? Neem dan contact op met onze klantenservice

 

> Is een boxspring geschikt voor iedereen?

”Ja, een Palts Bedmakers boxspring is geschikt voor iedereen. Omdat de boxspring geheel naar eigen wens samgesteld kan worden is er altijd een boxspring die aan uw wensen voldoet.

 

> Is een boxspring goed voor mijn rug?

”Ja, Een boxspring van palts bedmakers is een boxspring met zeer hoogwaardige pocketveren en schuimen. De pocketveren met 7 ergonomische comfortzones vormen zich precies naar de contouren van uw lichaam, met behulp van de hoogwaardige afdeklagen krijgt men een perfecte ondersteuning. Daarom is een Palts Bedmakers boxspring zeer goed voor uw rug.

 

> Waarom slaap je ontspannende op een Palts Bedmakers boxspring?

”Doordat er hoogwaardige materialen worden gebruikt die zich pressies naar de contouren van uw lichaam vormen ontstaan er minder drukpunten, hierdoor draait u minder in uw slaap en zult u ontspannende kunnen slapen.

 

> Waarom is het gezonder slapen op een Palts Bedmakers Boxspring?

”Het slapen op een goed ondersteunende slaapsysteem is gezonder voor uw lichaam, doordat het slaapsysteem goed ondersteund en precies naar de contouren van lichaam vormen zult u in uw slaap minder woelen en draaien, hierdoor heeft uw lichaam meer rust en ontspanning.

 

> Moet ik mijn matras en topper omdraaien?

”Wij adviseert om het matras en/of topper ten minste 4 keer per jaar om te draaien. Dit zal de levensduur van jouw matras en/of topper aanzienlijk verlengen.

 

> Welke hardheid moet ik kiezen?

”Iedereen is uniek en heeft andere behoeften. Vroeger werd er nog weleens de slogan gebruikt “hoe harder, hoe beter.” Wij weten inmiddels dat dit achterhaald is. Een bed dat te hard is zorgt voor drukpunten. Het lichaam moet voldoende ondersteuning krijgen en afhankelijk van de lichaamsbouw en het gewicht van de gebruiker wordt er voor een bepaalde uitvoering van een matras gekozen. Neem contact op met een Palts Bedmakers winkel om samen tot de juiste keuze te komen

 

> Waar worden de boxsprings gemaakt?

”alle boxsprings van Palts Bedmakers worden in eigen fabriek geproduceerd door onze professionele beddenmakers.

 

> Worden de materialen getest op schadelijke stoffen?

”Ja, alle materialen worden zorgvuldig getest op schadelijke stoffen.

 

> Kan ik een Palts Bedmakers boxspring in mijn huidige ombouw inbouwen?

”Ja, maar helaas is dit niet online mogelijk, maar als u uw maten van uw huidige bed doorgeeft in onze winkel zal onze slaapadviseur u verder kunnen toelichten tot alle mogelijkheden.

 

> Kan ik een Palts Bedmakers boxspring bestellen in eigen stoffen

”Jazeker, u kunt uw eigen stof aanleveren. Wij maken de boxspring dan in uw eigen stof! Zo kunt u uw gordijnen laten matchen met uw boxspring!

 

> Kan ik extra meters stof bestellen

”Ja, het is mogelijk om extra losse stof bij te bestellen. Voor een prijsindicatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

 

> Hoelang gaat een Palts Bedmakers boxspring mee?

”Bij goed onderhoud van uw Palts Bedmakers boxspring kunt u ervan uitgaan dat de boxspring gemiddeld tussen 20 en 25 jaar meegaat.

> Zijn de meubelstoffen van goede kwaliteit?

”Onze stoffen leveranciers kennen onze hoge kwaliteitsstandaard. Dankzij de langdurige en exclusieve samenwerking met onze meubelstoffen producenten, weten wij dat zij goede partners zijn en dat zij onze verwachtingen waarmaken.

Textaafoam is een van onze meubelstoffen leveranciers