Vanwege de vele positieve reacties hebben we besloten om voorlopig op afspraak te blijven werken. Het beviel onze klanten in maart en april 2021 erg goed om in alle rust te komen proefliggen. En dat zetten we graag voort. 

Persoonlijk advies

Bovendien kunnen wij zelf ook beter persoonlijk advies geven tijdens een afspraak. Door op afspraak te werken kunnen we tevens de corona-maatregelen in onze winkel handhaven. De 1,5 meter is beter gewaarborgd en ook blijft het voor kwetsbare mensen een veilige manier om te komen winkelen.

Spontaan op afspraak

Winkelen op afspraak is natuurlijk voor iedereen wel even wennen. We experimenteren daarom de komende weken hoe we iedereen het beste kunnen informeren en inplannen. Ook willen we enige spontaniteit van een bezoek aan Royal Bedden behouden. Want we begrijpen ook dat voor een dichte deur staan niet fijn is. Komt u van ver en wilt u zeker weten dat we alle rust en tijd voor u hebben? Plan dan vooraf uw afspraak in (eventueel ook mogelijk op dezelfde dag dat u belt).

Plan een afspraak in

Het is mogelijk om onze showroom zowel door de weeks, als in het weekend te bezoeken. Een afspraak kunt u op twee verschillende manieren inplannen:

  1. Vul in het onderstaande formulier uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Eén van onze slaapspecialisten neemt dan z.s.m. contact met u op om een afspraak in te plannen. Laat in het tijd en datum veld eventueel uw voorkeursdatum en tijd weten.
  2. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +31 85 303 78 45. Bereikbaar op werkdagen van : 10:00 – 17:00 uur.